SHOW LEADS BY MALENE BJERREGAARD...
er at finde på DANSK KENNEL KLUB'S internationale, nationale og nordiske udstillinger, hvor jeg altid betræber miig på at have et stort udvalg med. Jeg tager imod kontanter, mobilpay og kreditkort på stand.

BESTILLING
Leveringstiden er 21 arbejdsdage plus forsendelsestid fra godkendt bestillingstidpunkt og kan variere efter ordre størrelser. Der skal påregnes længere leveringstid omkring de store udstillinger.

Alle ordrer på bestilling igennem Show Leads by Malene Bjerregaard er betegnet som genusvarer.

Fra d. 10.08.2018 bliver der pålagt et SPECIALORDRE GEBYR på special ordre. Dette gebyr er på 30 kr. pr showline / showtilbehør (nr. holder osv.). Specialordre gebyret bliver pålagt hvis der skal tages billeder forud for produktionen. 

Der bliver derfor IKKE pålagt et special ordre gebyr på ordre, hvor der er et screenshoot, billede eller ligende af den/de showliner der ønskes i bestillingsmailen.  

HASTEORDRE
En bestilling betragtes som en hasteordre hvis den skal være i kundens hænder indenfor 14 hverdage, 
Der er et gebyr på hasteordre som varierer på 50 DKK - 100 DKK efter ordrens størrelse eller omfang. Dette gebyr vil blive opkrævet udover et evt. specialordre gebyr. 

Jeg informerer altid om der vil blive pålagt et af de ovennævnte gebyrer til ordren inden ordren godkendes. 

LEVERING
Fra d. 10.08.2018 sendes ordre med DAO. Der sendes KUN om mandagen, så vær opmærksom på at bestille i god tid. Leveringstiden med DAO er 2-4 hverdage. Der er sendes med track and trace.

Hvis der ønskes forsendelse en anden dag, sendes dette med POST NORD med quickbrev på eget ansvar, da der ikke er track and trace på disse. 

Alle forsendelser koster 50 DKK med levering i Danmark.  
skal forsendelsen til udlandet beregnes der en pris på dette efter vægt.

 
Showleads.mono.net | Copyright | Kontakt: Malene Bjerregaard | E-mail: malene.showleads@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net