Om SHOW LEADS

BEMÆRK VENLIGST: Selvom linerne fra Show Leads er utrolig stærke er de designet med henblik på udstilling/show, og er derfor ikke beregnet til hverdags brug!

Idéen til Showleads kommer af min tro på at, det at være anderledes og at skille sig ud fra mængden er en god ting.

Jeg har altid haft en stor interesse for det kreative og har i mange år lavet smykker, malet og tegnet, hvor jeg for de sidstnævnte har opnået at have to finansieringer med et års mellemrum.

Efter at være blevet en del af udstillingsverdenen, har jeg selv som mange andre haft adskillige udstillingsliner, men jeg har aldrig kunne finde en som skilte sig ud. Efter noget tids søgen, besluttede jeg mig for at tage sagen i egen hånd og finde perfekte materialer til Showleads unikke liner.

Hos Showleads kan der vælges mellem tre standardlængder: 120cm, 100cm og 80cm. En showline kan købes med en lille karabinhage 35mm, en stor karabinhage 50mm eller en loop. Disse liner passer perfekt sammen med en hexagon kæde eller en enkeltkæde. Jeg laver endvidere liner med integreret halsbånd eller liner der er sat i kvæl.

Linerne er enkle af udseende, men bliver ved hjælp af særligt udvalgte perler gjort til unikke showliner, der skiller sig ud fra mængden. Mit valg i perler bunder i kvalitet. Showlinerne er lavet med eksklusive håndlavede glasperler i smukke mønstre samt forgyldte og forsølvede perler med eller uden rhinstene. Jeg vælger perler af kvalitet for at opnå det bedste resultat. Kontakt mig for at høre nærmere om design, perler samt muligheden for at få et design efter eget ønske.

Jeg vil være at finde på de fleste DKK udstillinger og specialklubudstillinger hvor samojeden er repræsenteret. Linerne vil kunne købes hos mig på udstillingerne rundt omkring i landet eller sendt via post i henhold til Post Danmarks forsendelsespriser.

Show Leads - Til alle der har lyst til at skille sig ud fra mængden i ringen og den ekstra lille finesse på en allerede smuk hund!

- Be unique!

Showleads.mono.net | Copyright | Kontakt: Malene Bjerregaard | E-mail: malene.showleads@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net